JedX JedX | Logistics

YRITYSMUUTTO HELSINKI, ESPOO & VANTAA

Onko yrityksenne muuttamassa uusiin toimitiloihin? JedX hoitaa yritysmuutot luotettavasti ja ripeästi. Räätälöimme jokaisen yritysmuuton asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoidamme yritysmuuton kokonaisvaltaisesti tavaroiden kuljetuksesta paikalleen laittoon asti. Toimimme paikkakuntien Helsinki, Espoo ja Vantaa lisäksi myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin yrityksenne muuttoaikeista. JedX vankka kokemus yritysmuutoista takaa, että muutto sujuu organisoidusti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Laaditaan yhdessä toimiva palvelukokonaisuus!

Yritysmuutto sovitussa aikataulussa

Hyvin suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu yritysmuutto ei häiritse yrityksenne päivittäistä toimintaa. Huomioimme yritysmuuton yhteydessä kaikki yksityiskohdat, jotta muutto saadaan toteutettua sujuvasti niin, että yrityksenne työt voivat jatkua koko muuton ajan keskeytyksettä. Huolehdimme kaikista yritysmuuttoon liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Autamme arvioimaan tavaramäärän ja tarvittavien muuttopalvelujen laajuuden. Huolellisella suunnittelulla nopeutetaan muuttoa ja säästetään kustannuksissa. Saatte kaikki tarvittavat palvelut meiltä. Toteutamme yritysmuuton suunnitellun aikataulun mukaisesti. Kun kaikki yrityksenne tavarat on siirretty uuteen toimipisteeseen, hoidamme laitteiden sekä kalusteiden asennukset. Teemme kaiken alusta loppuun huolellisesti ja turvallisesti, jotta yrityksenne liiketoiminta voi jatkua normaalisti heti muuton jälkeen.

Kalusteasennus muuton yhteydessä

Yritysmuuttojen yhteydessä teemme myös kalusteasennukset toimistoon, liiketiloihin tai muihin julkisiin tiloihin. Autamme uuteen toimitilaan muutossa ja asennamme kalusteet valmiiksi paikoilleen nopeuttaaksemme asettumista uusiin tiloihin. Meille on tuttua myös keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden asennukset. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita niin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa kuin muualla Uudellamaalla.

Kun jätät kalusteasennuksen ammattilaisille, voit olla varma, että kalusteet asennetaan ohjeiden mukaisesti ja turvallisesti. Tarvittaessa teemme pieniä kalusteiden muutostöitä asennustyön yhteydessä. Henkilökuntamme asentaa ja kokoaa muun muassa työpisteet, uudet pöydät ja asentaa taulut seinille. Voitte tilata kalusteasennuksen meiltä myös erillisenä palveluna.

Laadukas ja joustava kuljetusliike

JedX missiona on auttaa yritysmuutoissa ja lähetysten toimittamisessa luotettavasti, ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme toimitukset ja kuljetukset aina ehjänä perille niin kotimaassa kuin ulkomailla. JedX tarjoaa kattavan valikoiman kuljetuspalveluita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Takaamme ensiluokkaisen palvelun asiakkaillemme alan parhaimpien yhteistyökumppaniemme kanssa.

JedX henkilökunta koostuu logistiikka-alan kokeneista osaajista. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä laadukkaaseen palvelukokonaisuuteen. Tiedämme kuinka tärkeää sujuva palvelu on ja siksi räätälöimme kaikki palvelumme täysin asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisesti. JedX tarjoaa kaikki kuljetuspalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä meihin, kun etsit luotettavaa tekijää yritysmuuttoon tai tarvitset apua kalusteasennuksissa! Voitte tilata palvelumme paikkakunnilla Helsinki, Espoo ja Vantaa. Autamme mielellämme yritysmuutoissa myös muualla Suomessa. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, suunnitellaan yhdessä sujuva ja nopea muutto!

Ota yhteyttä